Bezoekers

Le Bric à Brac 27 mei 2017 van 9:00 tot 17:00 uur

Het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Iedereen is van harte welkom! Wij doen ons best om er een gezellige dag van te maken waar je heerlijk kunt snuffelen en tegelijkertijd een leuk praatje met elkaar kan maken. De toegang bedraagt  € 5,00 voor volwassenen. Dit in inclusief de hele dag gratis parkeren. Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis toegang. Je betaalt entree bij de ingang en kunt dan de hele dag rustig rondkijken en genieten van de gezellige sfeer. Naast dat je zelf eten en drinken mee kunt nemen, zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop.

Van elke betalende bezoeker geven wij 1 euro aan een goed doel. Net als vorig jaar is het goede doel dat wij gekozen hebben Expeditie Loevestein, Natuur- en buiteneducatie voor kinderen. Lees meer informatie over Expeditie Loevestein.

PARKEREN, OV EN PENDELBUSSEN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in het Lingebos. Mocht je echter in de omgeving van Vuren, Leerdam of Gorinchem wonen dan willen wij je vragen om met de fiets te komen. We zijn in gesprek met de Gemeente om pendelbussen van en naar Gorinchem in te zetten, zodat bezoekers van Le Bric à Brac ook met het openbaar vervoer kunnen komen.

Wij doen ons best om er een duurzaam evenement van te maken. Jij ook?