Vragen

Veelgestelde vragen Le Bric à Brac

Wanneer vindt Le Bric à Brac weer plaats?
Zaterdag 27 mei 2017 van 9.00 – 17.00 uur ben je als bezoeker van harte welkom op de vijfde editie van Le Bric à Brac. De locatie is hetzelfde als vorig jaar. We blijven trouw aan het Lingebos!

Waar ligt het Lingebos?
Het Lingebos ligt in het dorp Vuren (vlakbij Gorinchem) in de provincie Gelderland. Op de pagina locatie kun je de route plannen en vind je het adres.

Is er voldoende gelegenheid om gratis te parkeren?
Er is dit jaar ruim voldoende parkeergelegenheid naast de entree van Le Bric à Brac. Parkeren is voor bezoekers van Le Bric à Brac de hele dag gratis op dit verharde parkeerterrein.

Zijn er (invalide)toiletten beschikbaar?
Op diverse plekken zijn toiletvoorzieningen inclusief invalidetoilet aanwezig.

Is het mogelijk om voorafgaand aan het evenement in de buurt te overnachten?
Als je voorafgaand aan de 5e editie van Le Bric à Brac in de buurt van het Lingebos wil overnachten, dan zijn er voldoende mogelijkheden in de omgeving. Onze tip: direct naast de locatie van Le Bric à Brac ligt kampeerterrein De Lievelinge waar je heerlijk kunt kamperen. Beschik je zelf niet over een tent of een camper? Dan kun je er onder andere een tipi, luxe huisje of safaritent huren. Andere mogelijkheden om te overnachten zijn hier te vinden.

Is Le Bric à Brac bereikbaar met het openbaar vervoer?
Wil je met het OV reizen, dan kun je met de trein naar het station van Gorinchem. Houd er wel rekening mee dat van en naar station Gorinchem geen bussen naar het Lingebos rijden. Vanaf het station is het circa 5 km naar het Lingebos.

Kan ik van tevoren alvast een toegangsbewijs kopen?
Nee, je toegangsbewijs koop je vanaf  9.00 uur aan onze kassa.

Ik wil graag vroeg komen. Hebben jullie ook een early-bird tarief?
Nee, we hebben geen early-bird tarief. Voor iedereen gaat de markt open om 9.00 uur en een toegangskaartje kost voor iedereen (behalve kinderen tot 12 jaar) 5 euro.

Kan ik mijn hond meenemen, zijn honden toegestaan?
Honden zijn toegestaan in het Lingebos. De hond moet wel aangelijnd zijn.

Is er ook iets te doen voor kinderen?
Er zijn genoeg leuke dingen voor kinderen te doen in het bos. Het is een prachtig natuurgebied met onder andere een speelbos en een zwemplas.

Zijn er pinautomaten, kan ik pinnen?
Het is helaas niet mogelijk om te pinnen. Doordat we in een natuurgebied zitten, is het mobiele signaal beperkt. Wel zijn in de omliggende dorpen Spijk, Vuren en Gorinchem banken en pinautomaten te vinden. Klik hier voor pinautomaten in de omgeving.

Ik heb een staanplaats gehuurd. Kan ik als standhouder aan het eind van de dag mijn spullen achterlaten?
Nee, het Lingebos dient aan het einde van de dag schoon te worden achtergelaten.

Mag ik als standhouder ook eten en drinken verkopen?
Dat is niet toegestaan. Er is voldoende professionele horeca en catering aanwezig die in het bezit zijn van vereiste vergunningen om dranken en etenswaren te verkopen. Je mag natuurlijk wel zelf hapjes en drankjes meenemen voor eigen gebruik.

Is er na Le Bric à Brac nog iets leuks te doen?
Net als vorig jaar, organiseert camping De Lievelinge weer een gezellige afterparty op het kampeerterrein. Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom om de dag gezellig af te sluiten!

Hoe kan ik tot 27 mei de organisatie bereiken?
Wij zijn per e-mail bereikbaar op info@lebricabrac.nl. Op het evenement zelf zijn we te herkennen aan de zwarte Le Bric à Brac shirts.